Babygynge på stativ udendørs

Året rundt er en gyngetur god underholdning i haven. Samtidig er det super sundt for de små børn. Derfor har vi samlet nogle af de bedste gyngestativer til baby, så babygyngen kan få fuld fart på.

Gyngestativ til babygynge

Der er ikke noget som en god gyngetur udendørs. Her får du forslag til gyngestativer, som passer i de fleste haver. Find ud af hvilken gynge I skal vælge her.

Det lille stativ til en gynge

stativ til babygynge

Et fint gyngestativ til babygyngen. Det står super solidt – og I kan fint udskifte babygyngen med en større gynge, når jeres barn bliver for stor til babygyngen.

Stativet forankres i jorden med de medfølgende jordankre, så det står helt fast. Desuden medfølger karabinophæng, så gyngen let kan monteres – og let skiftes ud.

Set til 1.999 kr.

Gyngestativ til to gynger

gyngestativ

Her får I mulighed for at opsætte to gynger. Så de store børn i familien også kan få en svingetur. Det er også godt når I får gæster på besøg, som har børn over 3 år.

Set til 2.699 kr.

3 gode babygynger

En god babygynge støtter ryg (og nakken for de helt små) – samtidig er der mulighed for at fastspænde med en lille sikkerhedssele. Det sikrer at de helt små får en god oplevelse.

Blå plastgynge

babygynge

Set til 239 kr. fås også i rød.

Krea gyngen til de små

krea gynge til baby

Det danske legetøjsfirma Krea laver flot legetøj til aktiv leg. Du kender dem sikkert fra deres trælegetøj og lignende. Her deres bud på en sikker og børnevenlig gynge, med god støtte.

Set til 199 kr. hos Coop. fås også i rød.

Sansegyngen til baby

sansegynge baby og tumling

Sansegyngen er set til 549 kr.

De runde gynger er også et rigtig godt valg til babyen. Kombiner den med et babytæppe eller plaid, så den er lidt blødere – og benyt sansegyngen som “mini hængekøje” til de helt små.

Læs mere om sansegynger

Gyngeturen er sund for din baby

Fra barnet er helt lille er noget af det bedste en gyngetur – da den aktive leg giver stimulation af balancenerven. Det giver god motorik og barnet får nemmere ved at lære sprog og modstå sociale konflikter på en sund måde.

Sikkerheden skal selvfølgelig også være i top. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler gynger af bløde materialer som plast eller gummi. Træ- og metalgynger har ofte en for høj slagkraft som er farlig for barnet, som leger omkring gyngestativet. Det er typisk ikke et problem når barnet først er i gyngen, men når legen fortsætter rundt om gyngen. Vælg derfor en gynge, som ikke slår barnet omkuld.

Gyngeturen er god for babyer, tumlinge og og de store børn. Se også et stor udvalg af gyngestativer her.

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *