Sansegynge stativ

Sansegynge stativ

Et godt stativ til sansegyngen er guld værd. Med den store gynge får børnene timevis af gode oplevelser i haven. Her har vi samlet inspiration til ophæng af en sansegynge udendørs.

Gyngestativ fra Plus Cubic

Det enkle gyngestativ leveres inklusiv en sansegynge.

Sansegynge stativ

Stativet fra “Plus” er set til 2.549 kr. hos 10-4.dk inkl. gynge. (Sættet er jævnligt udsolgt.)

Køb stativet for sig selv til 1.895 kr. hos 10-4.
Byggemarkedet har også en sansegynge, så du kan få det leveret samlet.

Solidt forankret i jorden

Med stativet kommer der fire rustfri og solide ankre til jorden, som sørger for at stativet står i mange år.

Gyngestativ sansegynge netgynge sort

Det viste stativ er set til 1.795 kr. Stativet kommer direkte fra den danske leverandør Homegoal, som laver flere størrelser i samme design. Gyngen kan du selv vælge, på billedet et vist en til 499 kr..

Der er plads til enten to almindelige gynger eller en stor sansegynge. Stativet er designet til at bære op til 100 kg. Så det kan fint klare to børn – eller et barn og en voksen samtidig. Stativet fås også i hvid.

Se flere gyngestativer her

Sansegynger

Når du vælger en gynge som sansegynge, så har du et hav af muligheder i byggemarkeder, supermarkeder og på nettet. Gyngerne har typisk samme vægtbegrænsning som tidligere nævnte gyngestativ. Det svarer til to børn af 50 kilo.

Homegoals sansegynge til 499 kr.

KREA gynge til at styrke sanserne, tage en slapper og gynge vildt. Set til 499 kr.

Billigere gynge, Nordic Play. Set til 349,95 kr.

Sansemotorisk træning med gynger

Uanset om du kalder det for en fugleredegynge, netgynge eller bare en sansegynge, så får du (og børnene) mange timers aktiv leg i haven. Du styrker børnenes motoriske evner og balanceevne ved at få dem aktiveret i gyngende leg. Det har præventiv virkning, men I kan også benytte træning med gynge, hvis dit barn har problemer med koncentration, balance eller konflikter nemt.

Gyngen er modpol til skærmtid. Her får børnene brugt kroppen på mange gode måder og bliver styrket til at indgå i børnehavens eller skolens hverdag. Læs mere om børns brug for sansemotorisk træning hos Sanse Motorik.

Se også: Babygynger på stativ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *