Store og små fodboldmål til haven

Store og små fodboldmål til haven

Der findes et utal af fodboldmål på markedet. Rigtig mange modeller er desværre grimme og enten lavet af plast eller metal. Derfor efterspørges flere flotte fodboldmål, som passer ind i haven – og gør sig godt til fodboldkampen.

Her på siden finder du flotte mål lavet af træ. Find både store og små fodboldmål til børn i alle aldre. Forældre kan også være med.

De viste modeller fås alle i farverne træ/natur, hvid og sort.

Små fodboldmål

100 x 125 cm:

lille fodboldmål 100 cm

Perfekt til purken der lige er begyndt at løbe efter bolden. Størrelsen på det en meter høje mål passer rigtig godt i små haver. Selv for de lidt større børn giver det rigeligt med udfordring – da præcision er nødvendigt for at ramme plet.

Se målet i farverne: Hvid, sort og natur.

120 x 150 cm:

små fodboldmål børn 120 cm

Det 120 centimeter høje fodboldmål er velegnet til mindre børn i alderen 4-6 år. Her er lagt op til mange timers boldhygge og træning.

Se målet i farverne: Hvid, sort og natur.

Mellem størrelse fodboldmål

140 x 175 cm:

fodboldmål børn i haven

Mellem-størrelsen på 140 cm i højden og 175 cm i bredden er produceret i Danmark af svensk træ.

Se målet i farverne: Hvid, sort og natur.

Store fodboldmål

De store mål er designet til store børn. Her kan hele familien være med eller skolekammeraterne kan tage en dyst efter skole.

160 x 200 cm:

Stort fodboldmål i træ

Målet vejer 20 kilo, så det vælter ikke af selv de skarpeste skud.

Se målet i farverne: Hvid, sort og natur.

200 x 300 cm:

Fodboldmål i haven

Til store børn. Målet står sikkert med sin kampvægt på 46 kg. Med en højde på to meter er der god mulighed for at ramme i nettet.

Se målet i farverne: Hvid, sort og natur.

Produceret i Danmark

De viste mål er udarbejdet af materialer i høj kvalitet. Det svenske træ er forarbejdet i Danmark, så du modtager et let samlesæt med alle de medfølgende dele. Producenten udarbejder også gyngestativer og sælger desuden andet fodboldudstyr.

Se alle målene her

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *