Rundt drivhus

Rundt drivhus

Leder du efter et rundt drivhus? Vi drømmer ofte om et rundt eller 6 kantet drivhus til hjørnet af haven. Her får du inspiration til valg af et rundt drivhus.

6 kantet drivhus eller pavillion

Den runde form finder du bedst i et 6 eller 8 kantet drivhus.

Brug drivhuset til planter eller som pavillon i haven. Uanset er det et yndigt sted, som pryder haven og giver dig mulighed for at blive varmet godt igennem. Nyd en kop kaffe i den lune luft og gro nogle sprøde agurker eller tomater.

Grønt Atrium på 9 m2 fra Halls

rundt drivhus

Dette sekskantede drivhus giver en god panorama-udsigt over haven. Du får det ultimative lys fra en pavillon med ruder hele vejen rundt på vægge og i taget.

Læs mere her

Sort 6 kantet drivhus

sort sekskantet drivhus

Drivhuset på 9 kvadratmester går under navnet Hera 9000. Den solide konstruktion holder godt, både som havestue og til dyrkning af planter og grønt.

Hera 9000 fås i sort, sølv og grøn.

Læs mere om drivhuset

Se demovideo med det 9 m2 store drivhus:

Lille rundt drivhus

Dette fine lille runde drivhus på 4,5 kvadratmeter passer ind i de fleste haver. Størrelsen er fin, så du kan stadig sidde på en stol i drivhuset. Samtidig er der plads til planter. Eksempelvis får tomatplanter en højde, som drivhuet fint har plads til.

Hera 4500 er et flot drivhus i grønlakerede profiler.

Læs mere og se drivhuset her

Rundt trædrivhus

Ønsker du et træ-look, så kan alternativt benytte en havepavillon som drivhus. De findes i mange modeller og er ofte lavet af træ. Typisk er de meget nemme at samle, da de kommer i afsavede træstykker, som samlet jf. samlevejledningen.

Du kan også vælge at bygge et trædrivhus selv. Mange benytter de gamle sprossevinduer når de bygger deres drivhus eller orangeri. Hella Joof har bl.a. lavet et orangeri ud af genbrugsvinduer.

Julianas runde drivhuse

I skrivende stund kan du ikke få et Juliana drivhus i den runde form. Drivhusproducenten står bag mange flotte og solide drivhuse i rektangulær og kvadratisk form. Samt nogle der går i vinkel.

Se mange drivhuse fra Juliana

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

2 kommentarer på “Rundt drivhus

 • 7. oktober 2018 på 9:55
  Permalink

  jeg søger et rundt træ drivhus 4 – 4,5 diameter findes det, det skal kunne holde til hårdt
  blæst ved vandet

  Besvar
 • 10. oktober 2018 på 9:57
  Permalink

  Hej Lone,
  Det er et godt spørgsmål. Hvis det er meget hård blæst, så vil jeg råde til at du får en meget solid ramme med tykke glas.

  Det mest optimale vil nok være et orangeri, som kan lavet på utallige måder. En af de ting der går igen ved mange orangerier er det solide fundament, som ofte går op i 1 meters højde. Dertil kan du tilføje tykke og solide vinduer.

  Benyt evt. genbrugsmaterialer eller se mere om orangerier her: https://farveflora.dk/orangeri-guide/
  Hvis I selv designer huset, så kan I vælge form og materialer, som I ønsker det.

  God arbejdslyst med projektet.
  Sig gerne til hvis I finder en færdig pakke, som matcher jeres behov. Eller hvis I ender med en skræddersyet løsning.

  – Farve flora

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *