Snerydning Holstebro

Snerydning Holstebro

Snerydning og saltning er en vigtig disciplin i vintermåneder, da utilstrækkelig glatførebekæmpelse i værste fald kan resultere i personskade. Den bedste og nemmeste måde at få styr på den daglige snerydning, er ved at tegne et abonnement hos et snerydningsfirma.

Vil man gerne spare pengene og selv stå for snerydningen, så er det vigtig at man sætte sig ind i reglerne for glatførebekæmpelse. Har man offentligt fortov foran sin adresse, så er det husejeren pligt at sørge for at der altid er ryddet sne og fjernet eventuelle frostlag.

Regler for snerydning i Holstebro Kommune:

  • Sne skal fjernes fra fortove og trapper omkring din grund.
  • Du skal salte eller gruse fortove og trapper omkring din grund, hvis der er glat.
  • Ved snefald skal du rydde fortovet i hele bredden eller mindst 2 meter. Sneen skal du anbringe i en vold på fortovet langs rendestenen eller på vejen.
  • Du skal fjerne istapper, eller afskærme områder, hvor der er fare for at istapper kan falde ned og forårsage skade.
  • Hvis du bor på en privat fællesvej, skal du sørge for, at kørebanen er ryddet ud til midten af vejen. Ejeren på den anden side, skal rydde den anden halvdel af vejen.

Kommer en person til skade på dit fortov, kan du blive dømt, hvis personen kan bevise at du ikke har overholdt reglerne for snerydning og glatførebekæmpelse. Bliver du dømt hæfter du personligt for et eventuelt erstatningskrav.

Snerydning på abonnement

Betaler du for snerydning i en hel sæson, så kan du som regel få en rigtig skarp pris. Bor du i et område med mange boliger, så kan alle fra en vej, eller flere veje, gå sammen og indhente et tilbud. Kan alle på en vej blive enige om at bestille snerydning i en hel sæson, så er der rigtig mange penge at spare.

Er man så ”uheldig” at der ikke falder noget sne, eller kun meget lidt i en sæson, så kunne man i princippet have sparet pengene. Det er vigtigt at man affinder sig med at skulle betale for sæsonen uanset mængden af sne og frost, da det er sådan disse ordninger fungerer.

Snedrydning klippekort

Nogle snerydningsfirmaer tilbyder et 5, 10 eller 20-turs klippekort som kan være fordelagtigt, hvis man ikke regner med at der falder særlig meget sne i løbet af vintersæsonen.

Prisen pr. snerydning er dog betydelig højere ved denne løsning end betaling pr. sæson.

Snerydningsfirmaer i Holstebro

Holstebro Snerydning / KK Service
Kidbækvej 3
7500 Holstebro
CVR: 26601088
TLF: 21495549

Kaj Bech A/S
Mads Bjerresvej 7
7500 Holstebro
CVR: 36095210
TLF: 96104400

BB Entreprenør
Bækkelundvej 11
7620 Lemvig
CVR: 34359679
TLF: 24246025

Vahrs Plæneservice
Krattet 20
7500 Holstebro
CVR: 40479597
TLF: 61374272

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *