Top 3: Anmeldelse af figurer til udsmykning

Jeg har haft fingerne i tre flotte figurer fra Willow Tree, som du her kan læse mere om. De udvalgte figurer er, af netbutikken Novia.dk, kåret som de tre mest populære i 2017. Willow Tree betyder egentligt piletræ, men figurerne er oprindeligt skåret i ler og senere afstøbt i et fibermateriale.

Guardian Angel

Fin lille engel der hjælper et mindre barn med at gå. En perfekt gave til jeres dagplejemor, bedsteforældre eller lignende. Evt. gives den som afskedsgave i dagplejen – eller efter bedsteforældrene har passet barnet.

De yndige vinger er super enkle, men giver en god fornemmelse for form og bevægelse. Det er endda noget flottere end tyl.

Se her

 

 

 

 

Promise

Paret danser og holder hinanden tæt. Måske en oplagt bryllupsgave?

Et par der på en så fin og yndig måde holder ved hinanden og sænker hovederne ind mod hinanden. Den vil bestemt se fin ud på lørdagens gavebord for det ny viede par.

Figurerne fra Willow Tree har aldrig et optegnet ansigt, og det er med til at holde dem yderst enkle. Det gør det muligt for os som modtager at sætte vores eget fantasifulde præg på figurerne – og gøre dem til vores egne.

 

 

Together

Endnu et par i en intim opsætning. Pargaven kan holdes smyk i mange år og pryde et hjørne i hjemmet – hvor parret kan mindes den dag de fik gaven.

En undertitel til figuren kunne være “Sammen – i medgang og modgang”. 

Nu har vi set på potentielle gaver til bryllup, dagpleje og bedsteforældre. Der findes et hav af figurer fra Willow Tree, som kan gives også ved andre lejligheder – som f.eks. ved dåb, barsel osv.

Jeg er meget imponeret af alle tre figurers måde at give udtryk og enkelthed. De matcher utroligt godt ind i mange typer indretning.

Det var spændende at se nærmere på figurerne – og jeg håber du også kan bruge min gennemgang af dette knap så have-relaterede emne, i denne (meget) kolde tid.

Med havelige hilsner

Flora

Martin

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *