Solcellelamper til haven

Solcellelamper til haven

Er du haveejer, spenderer du uden tvivl en masse tid udendørs – ikke mindst om sommeren. Noget der skaber en fin og magisk stemning i haven er solcellelamper. De kommer i et utal af former og farver, men fælles for dem alle er, at de skaber en hyggelig atmosfære på din terrasse, gårdhave eller have. Her kan du læse meget mere om de miljøvenlige havelamper.

Stemningsfyldt lys helt uden batterier

Du kan få stemningsfyldt lys udendørs – helt uden batterier eller ledninger. Solcellelamper lyser nemlig blot ved hjælp af solenergi, og er lampen fuldt opladt, kan de fleste varianter lyse mange timer i træk. Der er mange fordele, ved at investere i solcellelamper til haven. Udover, at lampen ikke kommer til at florerer på din el-regning, så er løsningen også mere klimavenlig end gængse lamper. Desuden er de fleste solcellelamper enormt nemme at montere – og de er meget slidstærke, når det kommer til vind og vejr – hvilket jo er ret praktisk i et land som Danmark. Så, det er bare om at skrue arbejdshanskerne på og komme i gang.

Set til 79 kr. for 4 stk.

Find det mest solrige spot i din have

De bedste solcellelamper anvender LED-pærer, som giver ligeså godt og kraftfuldt et lys som almindelige pærer. Det kan betale sig at vælge LED-pærer af god kvalitet, og solcellelamper, der passer til det nordiske klima, hvor frost og regn er en del af vejrforholdende. Når du skal finde et godt spot til din solcellelampe, er det en god idé at finde det mest solrige sted i haven, hvor lampen kan suge energi til sig. Vær opmærksom på, at du ikke placerer dine lamper i skyggen, så får de svært ved at oplade. Jo mere solskin – des mere lys, når mørkt falder på.

Vil du tage belysning med solceller til et endnu højere niveau kan du eventuelt søge hjælp af en elektriker. Her kan du nemt finde en elektriker, hvis du bor i Østerbro eller omegn: Elektriker Østerbro.

Grøn energi og god samvittighed

Solcellelamper pynter ikke bare i haven – på lige fod med bedlamper og andre havelamper, de er rent faktisk et skridt på vej mod en grønnere verden, hvor vi tager hensyn til miljøet Så, du kan med god samvittighed investere i solcellelamper til din terrasse, gård eller have. Solenergi er nemlig lig med grøn energi. Solcellelamper er som støbt til haven – på samme måde som granit og kulørte lyskæder. Så, hvis du vil være miljørigtig og moderne på én og samme tid, så er solcellelamper vejen frem.

Havens eventyrlige forvandlling

De fleste solcellelamper er meget simple at sætte op i haven – uden den store værkstøjskasse. De fleste bliver overraskede over den forvandling haven overgår, når man anvender solcellelamper. En sen aftendrink i haven bliver endnu mere festlig, når haven lyser smukt og eventyrligt op med smukke bedlamper og havelamper langs granitfliserne. Du kan roligt invitere til haveselskab, så snart du har købt solcellelamper – de sørger nemlig for god stemning og råhygge i havelampernes  skær.

Set til 49 kr. stk.

Et dekorativt indslag året rundt

Solcellelamper kommer som tidligere nævnt i mange afskygninger. De fås både som spyd, lanterner, lyskæder og væglamper i et væld af farver, temaer og former, og de kan være lavet af glas, plast, metal, ler og andet. Du kan indrette haven lige efter din smag og sætte dit helt personlige præg. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når din have skal pyntes med solcellelamper. Det skaber magi om vinteren – især i den søde juletid, men også sommeren kan få en ganske særlig vibe med de æstetiske havelamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *