Maling af tag

Maling af tag

Giv dit tag nyt liv og nyt look ved at få det malet. Det er en krævende opgave, som du ikke kan stå for selv. For at det bliver gjort korrekt bør du lade en fagmand om opgaven.

Først renses taget og derefter behandles taget med korrekte materialer – og males til sidst. Derved opnår taget en øget holdbarhed og ser meget bedre ud. Det er særdeles velegnet ved eternittag – og du bør få det gjort inden et hussalg, da dette er med til at få hele huset til at fremstå præsentabelt og istandsat.

Tagmaleren kan give dig en pris ud fra målene på dit hus, din lokation og din tagtype.

Rensning og maling giver nyt look

Rensning og maling af tag kræver ekspertise ud over almindelig gør-det-selv-snilde. Derfor bør du tage kontakt til en erfaren tagmaler, som kan give dig råd, pris og vejen til et fornyet tag.

Når du skal have tilbudt rens og maling af tag, så sørg for at have målt din bygning op. Derfra kan håndværkeren give et estimat på prisen. Betontage og eternittage er meget oplagte som tage der kan fornyes. Da de med tiden bliver slidte – og får et mat udtryk, giver en omgang maling et nyt løft til hele ejendommen.

Maleren sprayer malingen på taget og sørger selvfølgelig for afdækning, maling og værktøj. Du er sikret et flot resultat, når du vælger en der kender teknikken, til opgaven.

Sørg også for at få et skøn på hvad et nyt tag kan koste, så du kan sammenligne hvor langt nyprisen og istandsættelsesprisen er fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Spar penge på snedrydning i Holstebro

Farven udvælges typisk ud fra hvilken underlæggende farve der originalt er på taget. Rådfør dig ift. eventuelt farveskift. Normalt males taget i enten sort eller en rød, som minder om teglstens farve.

Carlo Tagteknik & Blikkenslager fra Taastrup, har siden 2010 stået for utallige tagrenoveringer. Udover tagmaling og rensning udarbejder Carlo løsninger med tagpap samt renoveringer af tag, tagrender og kviste med stål og blik.

Renoveringen er 85% billigere end udskiftning af taget. Carlo sprøjtemaler tagene og give flotte resultater.

 

Martin

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *