Køb stort æbletræ

Et stort æbletræ giver charme og fylde i haven. Der er ikke noget som at plukke friske og sprøde æbler fra eget træ.

Store træer er desværre en mangelvare i mange nye haver. Det er ærgerligt, da det giver både hus og have kontrast og danner en ramme (eller et loft om man vil). Så har du eksempelvis en bolig i et nybyggerområde eller står du for omlægning af haven, så se med her – og bliv klar til at vælge dit nye frugttræ.

I videoen fortæller gartneren fra Plantetorvet om store frugttræer. Hos forhandleren kan du bestille de store og flere år gamle frugttræer med levering direkte til din adresse.

Stort og gammelt æbletræ

De ældre frugttræer er meget flotte – og ser godt ud i haven. 

Æblet Elstar er en af de klassiske æblesorter der fås i stor størrelse. Frugten har en dejlig sødme og frisk smag. Træerne fåes i forskellige størrelser og er mellem 7 og 10 år. Nogle endda helt op til 70 år gamle. Det er nogle velvoksne træer man får her.

De ældste træer stammer fra en ægte frugtplantage, som er blevet omdannet og træerne er omplantet, plejet og nænsomt beskåret til havebrug. Denne forandring for træerne er nødvendig for at de kan trives i en villahave – og derfor har “omskolingen” af træerne krævet en periode på 4 til 5 år.

Du kan få espaliertræer, almindeligt trækrone og i kandelaber form. Træet bør plantes i efteråret – og husk at vande hullet før udplantning. 

Butikken giver fri fragt ved køb over 500 kr.
Så du kan let købe dit frugttræ frit leveret til din have.

Martin arbejder til dagligt i bygge- og anlægsbranchen, hvor han igennem flere år har hjulpet både private og professionelle med store og små have- og anlægsprojekter. Han er også lidt af en gør-det-selv mand, som elsker at istandsætte og arbejde i haven.

2 kommentarer på “Køb stort æbletræ

 • 10. april 2022 på 21:30
  Permalink

  Hej
  Har i nogle store gamle Discovery æbletræer til salg.
  Mvh
  Emma

  Besvar
 • 6. juni 2022 på 16:15
  Permalink

  Hej ser i sælger gamle æbletræer, vi er på udkig efter et med tyk stamme, og 3-4 meter høj har i noget ? Mvh sanne ronild

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *