Infrarød terrassevarmer

Infrarød terrassevarmer

Med en elektrisk infrarød terrassevarmer får du en god varme på terrassen, altanen eller i udestuen.

Her på siden finder du nogle populære terrassevarmere, som forlænger din havesæson i begge ender. En kølig sensommeraften eller en tidlig forårsstund med gæster på terrassen bliver ikke afbrudt af kulden. Tænd blot for varmen, når I får brug for den.

Normalt brugte vi bål og varmeovne, men det tager både en del tid at forberede – og så sidder lugten i gæsternes tøj efterfølgende. Det er vi kommet udenom med en elektrisk varmer. Samtidig får vi lys placeret mere centralt, så vi kan se hinanden.

Forskellige typer

De forskellige modeller giver dig mulighed for at finde en, der passer til din opstilling.

Stander til gulv

Standerne til gulvet giver dig mulighed for at opstille varmen hvor du vil. Du kan omplacere den efter behov, da den ikke er afhængig af væg eller loft. Derved er gulvmodellerne en populær type varmer.

Nogle af standerne er lave tårne, som fordeler varmen jævnt, fx i et festtelt/pavillon. Andre standere er højere og sender varmen oppefra og ned.

Se alle varmestandere her

 

Væghængt

Den væghængte varmer giver dig en diskret montering, som fint kan hænge året rundt. Derved skal du ikke til at fumle med kabler og forlængerledninger – når pludselig kulden falder over jer.

Se alle væghængte terrassevarmere her

 

 

Fra loftet

Den lofthængte model er rigtig god i havestuen eller sågar drivhuset. Du kan også hænge den ned fra et træ, hvis I har placeret jeres siddeplads der. Det giver en mere integreret indretning, hvor varmelampen hænger som en almindelig loftslampe.

Modellen giver de bedste synsforhold, så I kan se hinanden i øjnene rundt om bordet. Samtidig kan I se jeres snacks, drikkevarer og eventuelt brætspil på havebordet.

Se alle loftshængte varmere her

I videoen kan du se hvordan den hænger fint i loftet over verandaen eller den overdækkede terrasse:

Infrarød varme

Kort sagt opvarmer den infrarøde teknologi flader (og mennesker) og ikke luften. Derved føles varmen i højere grad – og en let vind har ikke effekt på varmen, som man ellers kan opleve med halogen-varme. Kortbølgevarmen fra den infrarøde lampe giver altså en god varm oplevelse på terrassen.

I varmeskemaerne her kan du få en fornemmelse for hvordan varmen lander ved havebordet og jeres siddepladser:

Standerlampen sender varmen ud fra ca. 180 cm højde og spreder i en diameter på ca. 400 cm. Længst ude vil du opleve en passende temperatur – og frossenpindende placerer du nærmest varmekilden.

Se gulvmodellen her

Den loftshængtemodel kan du selv bestemme højden for – derved påvirker det hvor langt du er fra lampen. Tegningen herover er angivet ud fra en lampehøjde på 185 cm. Varmen spredes i en diameter på 400 cm.

Se den loftshængte model her

Se alle modeller her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *