Gaveideer til have- og naturnørden

Gaveideer til have- og naturnørden

Står du i en situation, hvor du har akut brug for hjælp til at finde en god gave til ham eller hende, der elsker haven og naturen? Hvis du gør, så kan du godt slappe af igen. Her har vi nemlig lavet en guide med populære gaveideer til have- og naturnørden.

Havegrej går aldrig af mode

Nyt havegrej til havenørden er altid en god ide at give. Man kan aldrig få meget havegrej. Derfor kan du med fordel besøge din lokale forhandler af haveudstyr (eller gå en tur på internettet) for at se, hvad der findes af nye ting og sager til haven.

På den måde kan du hurtigt få en masse gode ideer til, hvad du skal give i gave.

Overlevelsestur til naturnørden

Hvis have- og naturnørden elsker at opholde sig udenfor og bruge naturen til at leve i, så er der ingen tvivl om, at en overlevelsestur vil stå øverst på ønskesedlen. På sådan en tur skal han klare sig selv udelukkende ved hjælp af naturen. Det kan være svært nok i sig selv, men en rigtig have- og naturnørd har vel, hvad der skal til for at gennemføre med bravur?

Bålfad til at skabe ekstra hygge i haven

Trænger havenørdens have til lidt ekstra hygge? Så er et bålfad den perfekte ide. Derudover er bålfade meget oppe i tiden, så mon ikke han eller hun allerede har haft kig på en? Som du hurtigt vil opdage, så findes der mange forskellige typer af bålfade. Vi anbefaler, at du finder et fad, der stilmæssigt passer ind i haven. Hvis du har svært ved det, så er det en god ide at snakke med en forhandler om, hvad der er bedst.

Vinplanter (perfekt hvis han/hun også kan lide vin)

Hvis han eller hun ud over at være have- og naturnørd også er vinnørd, så er det oplagt at give vinplanter i gave. Vinplanter vil samtidig være en personlig gave, da interessen for vin er eksisterende hos modtageren.

Hvis du vælger at give vinplanter i gave, så kan du – for at peppe gaven lidt ekstra op – også give en god flaske vin. På den måde kan modtageren nyde et glas vin alt imens han eller hun passer og plejer sine vinplanter. Smart, ikke?

Læs mere om vinplanter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *