Find bryggers skabe

Find bryggers skabe

Ved indretning nyt bryggers eller modernisering af gammelt – står du frit til at vælge de bedste løsninger. Her giver vi eksempler på praktiske og nutidige skabsløsninger, som matcher hverdagens krævende behov.

Historien om rummet

Først lidt om bryggerset: I tidernes morgen stod mutter for ølbrygningen i hjemmet. Det foregik i et dertil indrettet rum eller et lille hus kaldet bryggerhuset. Det er heraf vores velkendte grovkøkken eller baggang stammer fra.

I dag er det over 500 år siden de første øl blev brygget i det praktiske rum. Nu skal rummet både have plads til vaskemaskine, tørretumbler, fryseskab og måske fyr eller hund. Desuden er det her vi smider det våde overtøj og tørrer tøj m.m.

Indret med skydelåger

For at få et ryddeligt rum – og stadig bevare de mange funktioner – kan du med fordel vælge skydelåger. Derved kan du rulle dørene hen foran vaskemaskine og garderoberod.

Eksempel:

skab til bryggers

Se skydelåger her

Bag lågerne kan du indrette med lige netop de elementer, som du finder mest relevante. Få plads til sko, tøj og rengøringsmidler m.m.

Eksempel på elementer:

Se skabsindretning her

Et hyppigt forekommende element i nye grovkøkkener er hævede hvidevarer. Her placeres hvidevarerne på en højere sokkel, med plads til skuffer eller skabe under. Ved at hæve eksempelvis vaskemaskinen undgår du dybe bøj og løft med ryggen.

Priser

Eksemplet her er en 220 cm bred skabsvæg med en lofthøjde op til 250 cm. Lågernes kan tilpasses dine specifikke mål.

Decoslide, 2,2 x 2,5 meter: 4.847,50 inkl. fragt

Se alle skydelågerne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *