Dræbersnegle bekæmpelse, fælder og tricks

Snegle i haven! Du kender nok problemet.

Om foråret er de overalt og kan udrette store skader på dine planter i krukker og krydderurter i højbede. Men hvad gør man egentligt ved dem?

Faktisk er der mange ting du selv kan gøre for at bekæmpe sneglene i din have og endda forebygge dem. I videoen gennemgår gartneren nogle af løsningerne.

Hvordan bekæmpes dræbersnegle?

Vi ønsker alle at komme af med sneglene, så hvordan dræber man dræbersnegle? Få råd her.

1. Ferramol Sneglemiddel

Ferramol Sneglemiddel er godkendt til økologisk bekæmpelse og er baseret på jernfosfat. Jernfosfat stopper sneglenes fordøjelsessystem når sneglene spiser pillerne. Det er fuldstændig uskadeligt for mennesker og dyr som hunde og katte. Sneglene bliver påvirket af dette middel når de spiser pillerne.

Midlet bruges på den måde at det stryges ud enten i højbedene, i dine krukker eller ude i din have der hvor sneglene er et problem.

Ferramol er bedst til forebyggende bekæmpelse af snegle, altså bruges inden snegle går hen og bliver et problem. Det er fordi det virker bedst på de mindre snegle hvorimod de større snegle også skal spise en del mere for at det virker på dem.

Læs mere og se produktet

2. Gufle-sneglefælde

Bekæmpelsesmetoden er en ganske simpel og let løsning og er et lille plastikrør, som monteres for enden af en mælkekarton med skruelåg. Mælkekartonen lægges så ud i din have eller dine bed med lidt øl, en agurk eller andet grønt i som så kan tiltrække sneglene.

Fælden virker på den måde, at når sneglene først er kommet ind, så kan de ikke komme ud igen.

Så du kan gå rundt og tømme dine sneglefælder en gang om dagen eller et par gange om ugen og på den måde bekæmpe sneglene.

Læs mere og se produktet

Læs mere

Du kan læse meget mere om bekæmpelse af snegle her, hvor du også kan finde tips og tricks til hvordan du bruger de forskellige midler der er nævnt her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *