2 gode råd til at få en god campingtur

2 gode råd til at få en god campingtur

Nu er det sommer og solen er over os! Derfor er der mange danske friluft mennesker som driver ud i den danske natur, for at få en dejlig naturoplevelse. Du står måske i samme situation og er evt. i gang med at planlægge en campingtur sammen med din familie eller venner. Hvis dette er tilfældet så er denne guide for dig, vi kommer her med 2 gode råd så dig og dine venner får den bedste campingtur.

Vælg den rigtige sovepose

Til at starte med, så er det vigtigt at du vælger den rigtige sovepose. Soveposen er der du skal tilbringe hele natten, og den som skal sørge for at du får en god nats søvn. Den skal derfor have den rigtige temperatur og have den rigtige størrelse, dette er de 2 vigtigste parametre når du skal vælge din sovepose. Soveposer fås til alle klimaer, og derfor er det vigtigt at du vælger en sovepose som passer til det klima som du skal færdes i på din campingtur. Så hvis du skal på campingtur i det varme danske sommervejr, så skal du vælge en let sovepose, med god udluftning. Men hvis du i stedet skal bruge soveposen til et barsk og koldt klima, så skal du købe en tilsvarende varm sovepose. – I dette varme sommervejr, kan du dog nemt nøjes med en billig let sovepose, da du ikke kommer til at få store problemer med at holde varmen.

Sov i et ordentligt telt

Når du er på campingtur med venner eller familie, så er det vigtigt at du har et telt som du godt kan lide at befinde dig i, derfor kan det godt betale sig at investere i et ordentligt telt. Du skal sørge for at vælge et telt som du godt kan lide, både komfort mæssigt men også udseendemæssigt. Et telt skal være rummeligt, isolerende, vandafvisende og komfortabelt, hvis dit telt ikke opfylder disse krav, så kan du nemt få ødelagt din campingtur pga. et evt oversvømmet telt. Køb et telt som du kan bruge mange år ud i fremtiden, og du ikke nødt til at udskifte efter få brug. Se derfor dit valg af telt som en investering, som skal holde i mange år. – Det kan klart anbefales at købe et større telt end hvad man regner med at skulle bruge, da det altid er rart med lidt ekstra plads i teltet, til evt. oppakning eller et par øl.

Soveposen og teltet er de 2 vigtigste redskaber til en god campingtur, sørg derfor for at kvaliteten af dette er i orden.

God camping!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *